Over ons

Over ons

DokterBed is dé Nederlandse specialist op het gebied van matrassen en stoffen meubelen reinigen.
Sinds 2011 reinigt DokterBed matrassen en meubels door heel Nederland. Dit gebeurt volgens een milieuvriendelijke reinigingsformule, die in 1995 in Australië is ontwikkeld, en over de hele wereld is uitgebreid. DokterBed zorgt ervoor dat je weer op een schoon matras kunt slapen. Dat wil toch iedereen?

Alle medewerkers van DokterBed reinigen matrassen op een duurzame en milieuvriendelijke manier. De reiniging vindt plaats bij zowel particulieren als bedrijven. Maar ook hotels, vakantieparken en verpleeghuizen neemt DokterBed voor haar rekening.

DokterBed is erop ingesteld om matrassen op locatie te reinigen. Onze medewerkers komen dus naar je toe, voor de enige echte vijf sterren matrassen service.

5 sterren matrassen service

Niet alleen reinigt DokterBed je matras. Wij zijn ook gespecialiseerd in tapijten, bankstellen en gestoffeerde meubels zoals stoelen.

Voor en na de reiniging van DokterBed

Waar zijn wij te vinden?

DokterBed is inmiddels bekend in meerdere grote steden van Nederland. Dit is meteen ook de kracht van DokterBed. Doordat er verschillende vestigingen door het land verspreid zijn, staan wij altijd snel bij jou op de stoep. Als je een afspraak maakt, wordt er meteen gekeken wie het snelst ter plaatse kan zijn.

Klik hieronder voor je eigen regio, of vul ons afsprakenformulier in. Dan wordt deze doorgestuurd naar de lokale specialist. Uiteraard nemen zij dan zo snel mogelijk contact met je op.

matrasreiniging in Amsterdam
matrasreiniging in Arnhem
matrasreiniging in Breda
matrasreiniging in Bergen op Zoom
matrasreiniging in Den Bosch
matrasreiniging in Eindhoven
matrasreiniging in Nijmegen
matrasreiniging in Rotterdam
matrasreiniging in Sevenum
matrasreiniging in Twente
matrasreiniging in Utrecht
matrasreiniging in Zuid Limburg
matrasreiniging in Zwolle

In o.a. Friesland, Groningen, Utrecht en Alkmaar zijn we nog op zoek naar franchisenemers.