Tarieven

Tarieven

De unieke krachtige ‘drycleaning’-methode van DokterBed, waarbij gebruik wordt gemaakt van Ultraviolet C licht en onze speciale matrasspray, zorgt voor een verwijdering van 99,7 procent van alle vervuiling uit het matras. Het matras kan bevuild zijn met: huisstofmijten, uitwerpselen van huisstofmijten, bacteriën, virussen en schimmels. Naast de genoemde normale vervuiling van het matras kunnen er eveneens door “ongelukjes” vlekken in het matras ontstaan welke met de ‘drycleaning’-methode niet of niet geheel te verwijderen zijn. Door toepassing van de ‘nat-reiniging’ zijn wij in staat om nagenoeg alle vlekken te verwijderen.

Maak een afspraak

Prijzen voor matrasreiniging

Kindermatras € 25,-
Eenpersoon matras € 30,-
Twijfelaar € 40,-
Tweepersoons matras € 50,-
Tweepersoons Boxspring € 110,-
Eenpersoons boxspring € 55,-
Eenpersoon topper € 25,-
Tweepersoons topper € 40,-
Vlekverwijdering per vierkante meter € 30,-
* Onze tarieven zijn incl. BTW en voorrijkosten.

Bel mij terug

Gratis advies & geheel vrijblijvend

Wij zullen nooit uw gegevens delen met derden.

6 maanden lang slapen op een schoon matras

Na een reiniging blijft een matras tot wel zes maanden schoon. Dit is uitermate prettig voor mensen met een allergische aandoening. Voor diegene die verzekerd willen zijn van een doorlopende bescherming, kies dan nog voor een speciale matrasspray. Iedere keer na het verwisselen van beddengoed, spuit u het matras in. Snelle vermeerdering van huisstofmijt, schimmels en bacteriën worden zo lang mogelijk tegengegaan. Het matras blijft daardoor langer schoon. Daarnaast zijn de gebruikte producten biologisch afbreekbaar en daardoor dus niet schadelijk voor mensen en dieren.

Prijzen matrasspray

Matrasspray Lavendel 500ml € 17,50
Matrasspray Original 500ml € 17,50
Matrasspray Limoen 500ml € 17,50

Reisspray Lavendel 100ml € 9,95
Reisspray Original 100ml € 9,95
Reisspray Limoen 100ml € 9,95

Behandeling van vlekken en nare luchtjes

Over het algemeen is het mogelijk om vlekken te verminderen in het matras. Vanwege het uitbijten van vloeistoffen in het matras is het niet altijd mogelijk om de hele vlek te verwijderen. De vlekken en luchtjes worden verwijderd door middel van een natte reiniging, waarvan de kosten € 30,00 bedragen. Indien de vlekken groter zijn dan 1 m2, is de prijs in overleg.

Wanneer u een urinevlek heeft opgemerkt, verwijder dan al het overtollige met papier door te deppen. Gebruik geen huishoudmiddeltjes, want deze hebben de neiging om de vlek te maskeren en kunnen het proces om de vlek werkelijk te verwijderen negatief beïnvloeden.

voorbeeld matrasreiniging van DokterBed

Reiniging stoffen meubels en tapijten

Ook tapijt, bankstellen en stoelen met stoffen bekleding kunnen worden gereinigd. De kosten van de reiniging hangen af van het soort bankstel, het aantal stoelen en de grootte van het tapijt. Als u een foto van het bankstel of uw stoelen maakt en opstuurt naar onze dichtstbijzijnde specialist, ontvangt u een kostenindicatie. Als u uw tapijt wilt laten reinigen, kunt u de maten van het tapijt doorsturen.

* Onze tarieven zijn incl. BTW en voorrijkosten.

Voor en na de reiniging van DokterBed

Maak een afspraak